Nieuws

/

De straten van Swolgen zien er weer fleurig uit! En onze vrijwilliger hebben we even in het zonnetje gezet, met een mooie gieter voor thuis. Hij zorgt er elk jaar weer voor, dat alle bloembakken in Swolgen tijdig water krijgen! Dankjewel Toon!

Maandag 11 juni 2018
/

UITSLAG COLLECTE GOEDE DOELEN 2018 Iedereen bedankt namens alle goede doelen! We hebben dit jaar weer een mooi bedrag op mogen halen in Swolgen. In totaal: ✨5.243,59 €✨ Namens iedereen hartelijk bedankt voor uw gift!

Vrijdag 11 mei 2018
/

HORST AAN DE MAAS 800 JAAR. **Wie wil er meedoen namens Swolgen?** Iedereen heeft er al van gehoord of iets over gelezen. Dit wil men niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom is er een werkgroep samengesteld met als kartrekker Jan Duijf (bekend van Cambrinus) om dit uitgebreid te vieren. Er worden diverse activiteiten ontwikkeld zodat de 16 dorpen elkaar nog beter leren kennen en meer met elkaar kunnen worden verbonden. www.horstaandemaas800.nl Men wil graag dat in elk dorp een of meerdere acties worden opgezet die ieder voor zich ook weer interessant kunnen zijn voor andere dorpen. In Swolgen loopt al een en ander zoals bijvoorbeeld “Kerk in een ander licht” door Erik Elbers en “Swolgense filmdagen” door diverse cineasten uit Horst aan de Maas. Voor al deze activiteiten is door de Gemeente Horst aan de Maas een budget beschikbaar gesteld. Er wordt een mobiel AMFITHEATOR gebouwd wat eventueel ook in Swolgen opgebouwd kan worden voor bepaald voorstellingen. Is er iemand, een groep, vereniging of iets dergelijks hier in Swolgen, die hiervoor wel ideeën hebben en deze ook ten uitvoer willen brengen, dan kan men dit kenbaar maken bij De Dorpsraad Swolgen dorpsraadswolgen@gmail.com of rechtstreeks bij Jan Duijf, Horst aan de Maas 800, 06-13623959

Maandag 07 mei 2018